Ostoskorin sisältö 0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VERKKOKAUPPA

Sivu 1 / 5   Tuotteita yhteensä 93 kpl

Saunan lauteet uusiksi Liberon Kuultomaalilla 250ml

Spriipohjainen kuultomaali antaa tasaisen ja kestävän lopputuloksen kaikille puupinnoille sisätiloissa. Kuultomaalia voidaan käyttää spriipetsin tapaan. Hartsien ansiosta spriipohjainen kuultomaali kestää joissain tapauksissa sellaisenaankin, eikä tarvitse erillistä pintakäsittelyä.
Käyttöohjeet: Spriipohjainen..
Hinta: 9.50 € - 34.00 €
Vaihtoehdot

Ronseal kaakelimaali

Toimii juuri niin kuin purkissa lukee!" Ronseal kaakelimaalilla saat maalattua kaakelisi helposti. Vain yksi kerros riittää. Maali Suojaa homeelta – Kuivuu parissa tunnissa – Kova, kulutuksen- ja vedenkestävä – Ei jätä rai
Lopuksi voit maalata kaakeleiden saumat Ronseal-saumakynällä..
Hinta: 19.90 € - 49.50 €
Vaihtoehdot

Terassit kuntoon RONSEAL-VÄRILLINEN TERASSIKYLLÄSTELLÄ

Pakkauksessa mukana tulevan Ronseal Perfect Finish levitystyökalun avulla terassin käsittely sujuu helposti. Se mahdollistaa työskentelyn seisten, säästäen selkää ja polvia. Sen avulla käsittely sujuu puolessa siitä ajasta, joka kuluisi sivellintä..
Hinta: 99.40 €
Vaihtoehdot

Dr. Beckmann Pyykinpesukoneen puhdistaja

Dr. Beckmann Pyykinpesukoneen puhdistaja Uusi pyykinpesukoneen puhdistaja poistaa pesukoneesta sinne lukuisten pesujen aikana kertyvät kalkki- ja mineraalisaostumat, kuitujäämät ja epämiellyttävät hajut. Käyttämällä pyykinpesukoneen puhdistajaa säännöllisesti, pesukoneen käyttöikä pitenee, teho..
Hinta: 7.50 €

Tee uudet kukkaruukut -Plasti-kote Kivimaalila

 
 
 Plasti-kote kivimaalilla saadaan aikaan kivenpintaa jäljittelevä vaikutelma.
 Anna kuivua kerrosten välillä 5 minuuttia. Kosketuskuiva 2 tunnissa. Täysin     kuiva 4-6 tunnissa. Riittoisuus 2.23 neliötä. Riittoisuutta..
Hinta: 22.50 €
Vaihtoehdot

Saunan sävytys

Tässä yhden asiakkaan mustaksi käsittelemä sauna. Saunaremontin tekeminen voi olla todella helppoa, kunhan vain ryhtyy tuumasta toimeen. Eräs asikkaamme osti meiltä verkkokaupastame tuotteet saunansa sävyttämiseen ja tässä lopputulos...

Liberon Bloom panelivaha

Paneelivaha Pesunkestävä puoli peittävä satiininen lopputulos yhdellä sivelyllä. Hyytelömäinen valumaton. Ominaisuudet Suojaa yhdellä vedolla sisällä olevat hirsi- ja paneelipinnat, palkit sekä katot. Jättää puunsyyt näkyviin, mutta samalla peittää tahrat ja ajansaatossa kellastuneen puun. Erityisesti..
Hinta: 45.50 € - 100.00 €
Vaihtoehdot

Liberon Antiikkivaha

Black Bison antiikkiva on valmistettu korkealuokkaisista vahoista, mm. Carnaubavahasta, jotka antavat kulutusta kestävän antiikkihohtoisen pinnan. Antiikkivaha tuo esille puun luonnollisen sävyn. Black Bison vahat antavat kestävämmän pinnan kuin mehiläisvahatuotteet ja ne ovat erittäin helppoja levittää..
Hinta: 11.60 €
Vaihtoehdot

Liberon Bloom mineraalimaali ja helmiäislasyyri

Bloom Mineraalimaali huonekaluille ja koriste-esineille. A) Mattapintainen. Luo mineraalivaikutelman yhdessä Helmiäislasyyrin kanssa. Ensimmäisen vaiheen tuote mineraalivaikutelman aikaansaamiseen. Mineraalipinnoite soveltuu oleskelutilojen (olohuone, makuuhuone, toimisto…) huonekalujen..
Hinta: 20.50 € - 43.50 €
Vaihtoehdot

Plasti-kote Super spray , kiiltävä

Super spray Pintamaali kiiltävä.
Super spary maalien avulla saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Lopputulos on lähes ruiskumaalauksen tasoa!
Super spray maalit ovat pintamaaleja sisä- ja ulkokäyttöön. Niillä voit maalata lähes kaikkia materiaaleja. Super spraymaalien korkea laatuinen väriaine antaa..
Hinta: 12.75 €
Vaihtoehdot

Plasti-kote Kimallemaali

Läpikuultava maali kimalle-efektin lisäämiseksi erilaisiin pieniin esineisiin kotona.
 
Hinta: 16.00 €
Vaihtoehdot

Plasti-kote Patterimaali

 Uudista kotisi patterit helposti Plasti-kote patterimaalillaKuumankestomaali patterien uudistamiseen.Patterimaalilla patterien maalaaminen sujuunopeasti ja helposti.Lopputuloksesta tuleenäyttävä ilman siveltimenjälkiä ja valumia.Käyttöohje: Anna kuivua kerrosten välissä 5 minuuttia Kosketuskuiva 10-20..
Hinta: 18.40 €
Vaihtoehdot

Suojaa keittiön ja kylhuoneen tasot helposti -Liberon Finishing Oililla 250ml

Finishing Oil on kuivuttuaan täysin myrkytön. Se soveltuu huonekaluihin, lasten leluihin, keittiön työtasoihin, leikkuulautoihin ja vettä hylkivänä jopa kylpyhuoneen kalusteisiin. Finishing Oil sopii erinomaisesti myös puunsorvaukseen.
Käyttöohjeet: Levitä..
Hinta: 19.90 € - 119.30 €
Vaihtoehdot

Ronseal lavuaarin / ammeen paikkaus

Ronseal Lavuaarin/Ammeen paikkaus paketilla korjaat vaurioituneet lavuaarit ammeet ja muut valkoiset emaloidut pinnat. Pakettiin kuuluu: -Kittiä -Hiomapaperia kitin hiomista varten -valkoista paikkaukseen soveltuvaa maalia, jolla kitattu pinta on tarkoitus maalata. Emalimaali: Pieni määrä väriä..
Hinta: 13.50 € - 31.50 €
Vaihtoehdot

Ronseal kaakelisaumakynät ( sis.kaksi varaterää)

Ronseal kaakelisaumakynällä maalaat kaakeleiden saumat valkoisiksi. Kynää on helppo käyttää ja levittäminen on helppoa. Kynässä mukana vaihtokärkiä. Riittoisuus: 100m Sävyt: valkoinen 
Hinta: 19.70 €
Vaihtoehdot

Liberon Huonekalujen puhdistusaine 250ml

Huonekalujen puhdistusaine
Poistaa tehokkaasti vanhan vahan, kiillotuksen, öljyn, rasvan jms. Ei värjää puuta. Käsittelee puuta hellävaraisesti - ei kuivata eikä irrota liimasaumoja.
Käyttöohjeet: Levitä tuotetta käsiteltävälle pinnalle No:0 teräsvillalla syidensuuntaisesti hangaten...
Hinta: 15.60 €

Liberon Bloom kookosmaali

Kookosmaali Mattapinta. Pesunkestävä Ominaisuudet Sisutuksellisia pintoja huonekaluihin ja koriste-esineisiin. Luonnonmukaisena sideaineena maitopohjainen kaseiini, joka luo erittäin syvän ja pehmeän mattaefektin. Täysin luonnonmukainen ja myrkytön maali, jossa hienoinen kookoksen tuoksu. ..
Hinta: 17.50 €
Vaihtoehdot

Liberon Bistro lakat

Liberon Bistrot lakat ovat korkealaatuisia polyuretaanilakkoja. Pestävä ja kestävä lopputulos kaikille puulaaduille esim. keittiön ja kylpyhuoneen kalusteissa sekä kovalle kulutukselle alttiilla pöytäpinnoilla. Bistrot lakat kestävät hyvin kulutusta ja lämpöä sekä antavat hyvän suojan kosteutta vastaan..
Hinta: 14.80 € - 30.80 €
Vaihtoehdot

Poista vesirenkaat pois helposti -Liberon Ring Removerilla 125ml

Poistaa huonekalujen lakatuilta pinnoilta valkoiset renkaat ja laikut. Lakkapinnoilla olevat valkeat jäljet, yleensä renkaat lasien tai kukkaruukkujen pohjien alta, muodostuvat lakkaan imeytyneestä kosteudesta. Lakkapinnan pintakerrokseen on imeytynyt kosteutta ja ulospäin se näkyy..
Hinta: 16.30 €

Terassin käsittely

Näin helppoa ei terassin kyllästäminen ole vielä koskaan ollut! Ronsealin Perfect Finnish-sarjan värillinen Terassikylläste soveltuu erinomaisesti sekä uusien että vanhojen terassien kyllästämiseen. Käyttö on helppoa sillä Terassykylläste paketin mukana tulee levitin, jolla aineen hankaaminen..
1 2 ... 5