Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Terassit kuntoon RONSEAL-VÄRILLINEN TERASSIKYLLÄSTELLÄ

ronseal_vrikartta.jpgPakkauksessa mukana tulevan Ronseal Perfect Finish levitystyökalun avulla terassin käsittely sujuu helposti. Se mahdollistaa työskentelyn seisten, säästäen selkää ja polvia. Sen avulla käsittely sujuu puolessa siitä ajasta, joka kuluisi sivellintä käytettäessä. Levitystyyny ei jätä siveltimenvedonjälkiä, ja oikeinkäytettynä jättää juuri oikean määrän puunsuojaa laudoitukselle.

Decking Stain ‑puunsuoja terasseille

Kestävä sävy ja pitkäaikainen suoja puuterasseille 

Ronseal sopii erinomaiset joko lehti- tai havupuusta valmistetulle, uritetulle tai tasaiselle terassilaudoitukselle.

Uritettu terassilaudoitus

Tasainen terassilaudoitus  


Tekee minkä lupaa! 

Ronseal-lupaus: jos annettuja ohjeita noudatetaan, tämä tuote tekee sen minkä lupaa! 

§          Hankauksenkestävä tuote, joka kestää kovaa kulutusta.

§          Erittäin kova ja kestävä puunsuoja ei halkeile, hilseile tai kupruile.

§          Kuivuu nopeasti – sateenkestävä 90 minuutissa.

§          Päihittää perinteiset petsit ja lakat.

§          Väritön himmeä pinta. 

Mitä Ronseal Decking Stain ‑puunsuoja on?

Ronseal Decking Stain ‑puunsuoja on erinomainen petsi ja puunsuoja terasseille. Tämä korkealuokkainen tuote muodostaa kovan ja kestävän pinnoitteen terasseille, jotka joutuvat kovalle kulutukselle. Se on sateenkestävä 90 minuutissa. Ronseal Decking Stain ‑puunsuoja päihittää perinteisesti terassilaudoituksiin käytetyt petsit ja lakat. Ronseal Decking Stain ‑puunsuoja on kaikki mitä tarvitset terassisi petsaukseen ja suojaukseen. Saatavana useita eri värisävyjä. KäyttökohteetRonseal Decking Stain ‑puunsuoja on tarkoitettu käytettäväksi kaikenlaisille terasseille kuten esikäsiteltyihin, suoja-aineilla kyllästettyihin ja painekyllästettyihin terassilaudoituksiin. Suosittelemme Ronseal Decking Stain ‑puunsuojaa kaikille ulkokäyttöön tarkoitetuille vaakatasoisille puupinnoille, jotka joutuvat kovaan käyttöön ja joiden on oltava kulutuksenkestäviä. Se sopii sekä käsittelemättömille että aiemmin käsitellyille tai sään rasittamille terassilaudoituksille.  

Image

VALMISTELU

Huom. Terassilaudoituksiin tulisi aina käyttää esikäsiteltyä, painekyllästettyä tai suoja-aineilla kyllästettyä puutavaraa. Käytä Ronseal Decking Cleaner ‑puhdistusainetta pölyn, lian, rasvan, öljyn, homeen, levän ja muiden epäpuhtauksien poistoon. Poista vanha irtonainen, kupruileva tai hilseilevä pinnoite. Uudet terassilaudat on valmisteltava huolellisesti ennen niiden käsittelyä Ronseal Decking Stain ‑puunsuojalla.  Levitä Ronseal Decking Cleaner ‑puhdistusainetta laudoitukselle ja hankaa voimakkaasti kovalla harjalla, jotta puun huokoset avautuvat ja valmistuksesta lautoihin jääneet epäpuhtaudet irtoavat puusta. Huuhtele perusteellisesti puhtaalla vedellä. Käytä painepesuria, jos sellainen on saatavilla, ja anna lautojen sitten kuivua.Testaa puhtaus läikyttämälle terassille lopuksi pieni määrä vettä. Jos vesi helmeilee laudoituksen päällä, puhdista terassi uudestaan. Testaa uudestaan ennen Ronseal Decking Stain ‑puunsuojan levittämistä. 

ImageImage

LEVITYS

Suosittelemme puunsuojan testaamista pienelle alueelle, jotta löydät haluamasi lopullisen värisävyn. Sävyyn vaikuttavat puun tyyppi, pinnan laatu, puusyyt, aikaisempi väri, puun huokoisuus ja aikaisemmat käsittelyt. Etiketissä ilmoitettu värisävy ei välttämättä vastaa täysin todellista värisävyä.  Älä tee käsittelyä kosteissa olosuhteissa tai alle 10 °C:n lämpötiloissa tai jos sadetta tai pakkasta on luvassa ennen kuin käsittely on kuivunut.

1.       Sekoita aine hyvin ennen käyttöä ja välillä myös käytön aikana. Älä ohenna sitä.

2.       Levitä terassikylläste pakkauksen mukana tulevalla levitystyökalulla. Levitystyökalu hiertää kyllästeen syvälle puun huokosiin ja takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

3.       Levitä ainetta runsaasti, jotta se imeytyy puuhun tasaisesti ja peittää koko terassin pinta-alan. Jos käytät telaa, vedä tela takaisin itseesi päin, jotta pinnasta tulee tasainen.

4.       Käsittele 3–4 terassilautaa kerrallaan jatkoskohtien välttämiseksi. Varmista, että käsitellyn ja käsittelemättömän pinnan välinen reuna on tasainen. Levitä aine aina puusyiden suuntaisesti. Levitä puunsuoja myös lautojen sivuille ja päihin ennen terassin rakentamista, jotta suojaus on mahdollisimman aukoton.

5.       Suosittelemme, että laudat käsitellään kaksi kertaa ja jokaisen kerroksen annetaan kuivua 4 tuntia ennen uuden kerroksen levittämistä. Kolmas kerros voidaan levittää, jos halutaan tummempi värisävy.  

KUIVUMISAIKA

Kuivumisaika riippuu ilmasto-olosuhteista sekä terassin perustasta. Pinnoite on yleensä sateenkestävä 90 minuutissa ja uusi kerros voidaan levittää neljän tunnin kuluttua edellisestä käsittelystä. Anna pinnoituksen kuivua 24 tuntia ennen kuin otat terassin käyttöön.  

RIITTOISUUS

Tämä 2,5 litran astia riittää:Höyläämättömät lankut, kaksi kerrosta ~ 10–15 m2Höylätyt lankut, kaksi kerrosta ~ 10–20 m2Suosittelemme käsittelyn tekemistä kaksi kertaa. Riittoisuus voi olla alhaisempi erittäin profiloituja lautoja käsiteltäessä. 

TYÖVÄLINEIDEN PUHDISTUS

Puhdista siveltimet vedellä ja pesuaineella. Pyyhi astian ja kannen reunat puhtaaksi ennen astian sulkemista. Poista aine siveltimestä mahdollisimman huolellisesti ennen siveltimen pesua. Älä kaada ainetta viemäreihin tai vesistöihin. Joissakin maissa tietyt pinnoiteainejätteet hävitetään erityisissä jätelaitoksissa. HOITORonseal Decking Stain ‑puunsuojalla käsitellyt terassit voidaan puhdistaa Ronseal Decking Cleaner ‑puhdistusaineella. Tarkasta pinnoitteen kunto vuosittain. Uusi käsittely tarvittaes
Hinta:99.40 €

Vaihtoehdot

Tuote
RS Advanced Decking stain 2.5L Natural dark oak tummatammi
RS Advanced Decking stain 2.5L Natural medium oak tammi
RS Advanced Decking stain 2.5L Natural pine mänty
RS Advanced Decking stain 2.5L Natural cedar seetri